Hyacinty Blue Pearl, tmavě modré (4)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Hyacinty Blue Pearl, tmavě modré (4)

Hyacinthus 'Blue pearl' - Objednací číslo 5510583
Počet kusů v balení:4 ks
Hyacinty jsou oblíbená a překrásně vonící jarní cibulovina. Květy jsou uspořádané v bohatém vrcholovém klasu a rozkvétají od dubna do května. Stonky jsou 25-30 cm vysoké a listy úzce podlouhlé, dužnaté, svěží zelené barvy. Vysazujte je do vlhké, kypré a výživné zeminy na slunné nebo polostinné stanoviště. Po odkvětu odstřihněte květní stonky, ale listy nechte přirozeně zavadnout a zatáhnout, aby posílila cibule. Plně mrazuvzdorné. Blue Pearl: tmavě modrofialová barva květů
153,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: od konce srpna

Přijímáme objednávky!

Doba květu březen, duben
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby od konce srpna
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 6
Barva modrá
Výška dospělé rostliny 20 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné. PŮDA: Normální propustná zahradní zemina, bohatá na živiny. HNOJENÍ: Všeobecně není nutné, je možné přihnojit na jaře během rašení, speciálním hnojivem na cibuloviny. ZÁLIVKA: Udržovat pravidelnou zálivku. VÝŠKA: 20 – 25 cm DOBA KVĚTU: Od března do dubna. ŘEZ: Uříznout odkvetlé květy, aby se zabránilo tvorbě semen. Listy by neměly být odebrány předčasně, i když jsou již méně atraktivní. Hyacint potřebuje listy, aby správně využil živiny a posílila cibule. Listy odstraníme, až zežloutnou a odumřou. ZIMA: Zimovzdorné. POZOR! Rostlina je jedovatá.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené