Krokusy modrobílé (20)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Krokusy modrobílé (20)

Crosus glaucus/albus - Objednací číslo 5508523
Počet kusů v balení:20 ks
Krokusy jsou jedny z prvních cibulovin, které kvetou brzy na jaře, často ještě ve zbytcích sněhu. Květy mají pestré barvy, jsou půvabné a nenáročné. Můžete je vysadit do záhonu, skalky, ale i do trávníku. .
260,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště stinné, polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 3
Barva vícebarevná
Výška dospělé rostliny 7 cm
STANOVIŠTĚ: slunné až polostín. PŮDA: propustná zahradní půda, na jaře udržovat vlhkou HNOJENÍ: podle obsahu živin v půdě, obecně není nutné HLOUBKA VÝSADBY: 6 cm ODSTUP ROSTLIN: 3 cm VÝŠKA: 7 cm KVĚTY: únor – březen, listy se objevují až po odkvětu ŘEZ: až jsou všechny květy a listy kompletně zežloutlé a cibule dobře vyzrálá. V příštím roce se pak objeví nové květy.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené