Funfair tulipány, mix (15)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Funfair tulipány, mix (15)

Tulipa - Objednací číslo 5564515
Počet kusů v balení:15 ks
Tento mix vyniká rozmanitými barvami od červené, jasně žluté až po jemně růžové odstíny. Obsahuje různé druhy tulipánů: Triumph, Darwin hybrid a papouščích tulipány. Doba květu: duben – květen. Výška cca 45 cm.
199,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu duben, květen
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 12
Barva vícebarevná
Výška dospělé rostliny 50-60 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné PŮDA: Propustná, ne příliš kyselá a vlhká HNOJENÍ: Při výsadbě a opakovat při narašení DOBA VÝSADBY: Září – listopad HLOUBKA VÝSADBY: 10 CM ODSTUP ROSTLIN: 5 cm VÝŠKA: 55 cm KVĚTY: březen – duben, směs barev ŘEZ: Po odkvětu seříznout květní stonky, listy nechte zatáhnout ZIMA: Mrazuvzdorné, přikrýt mulčem nebo kompostem
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené