Praestans tulipán (20)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Praestans tulipán (20)

Tulp.bot.Praestans - Objednací číslo 5523025
Počet kusů v balení:20 ks
Nízký, botanický tulipán. Vhodný do trvalkových a skupinových výsadeb, skalek nebo k lemování záhonů. Několik ohnivě červených květů rozkvétá na jednom stonku. Doba květu: březen - duben. Výška 20-30 cm.
184,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: od konce srpna

Přijímáme objednávky!

Doba květu duben
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby od konce srpna
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 5
Barva červená
Výška dospělé rostliny 20 cm
STANOVIŠTĚ: slunné až stinné PŮDA: Kyprá nepříliš kyselá a vlhká HNOJENÍ: Při výsadbě pomalu působící hnojivo DOBA VÝSADBY: Září - listopad HLOUBKA VÝSADBY: 6 - 8 cm ODSTUP ROSTLIN: 4 cm VÝŠKA: 20 cm KVĚTY: Březen - duben ŘEZ: Jakmile tulipány odkvetou, zkrátíme stonky na polovinu a necháme tulipány zatáhnout do půdy ZIMA: zimovzdorné, na první zimu doporučujeme preventivně zakrýt chvojím nebo listím
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené