Zakrslá tuje Mecki
Zakrslá tuje Mecki
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Zakrslá tuje Mecki

Thuja occidentalis 'Mecki' - Objednací číslo 3311044
Počet kusů v balení:3 ks
Slabě rostoucí tuje s rovnoměrným kulovitým, kompaktním růstem. Dorůstá do výšky zhruba 40 cm. Je tedy vhodná pro nízké živé ploty, do skalek nebo jako obruba záhonů.
418,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 30
Vonné ano
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné, pokud možno chráněné před zimou a vysušujícím větrem. PUDA: Hluboká, vlhká, propustná, písčito-hlinitá, bohatá na živiny, vápenitá. HNOJENÍ: 1x ročně na jaře hnojivem na živé ploty. VÝŠKA: Cca 40 cm Roste velmi pomalu. JEHLIČÍ: Měkké, husté, mechově zelené s neutrální vůní ŘEZ: Podle potřeby můžete na jaře (v březnu) provést tvarovací řez. ZIMA. Mrazuvzdorná, jehličí trochu ztmavne, půdu kolem rostliny mulčujeme.
Nedávno zobrazené