Zerav západní Golden Smaragd
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Zerav západní Golden Smaragd

Thuja occidentalis Golden Smaragd - Objednací číslo 3311026
Počet kusů v balení:3 ks
Štíhlá kompaktně rostoucí túje. Nové přírůstky jsou jasně zelené až žlutozelené a na zimu zezlátnou. Vnitřek keře je tmavší. Růst je pomalý, hustý, kuželovitý. Dorůstá do výšky 4-6 metrů a šířky 1-1,5 metru. Řez provádějte od jara do konce léta, neřežte do starého dřeva. Vysazujte na slunné až polostinné stanoviště do běžné, mírně vlhké zahradní zeminy. Plně mrazuvzdorná.
495,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Výška dospělé rostliny 400 cm
Stálezelené ano
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné, pokud možno chráněné před zimou a vysušujícím větrem. PŮDA: Běžná zahradní zemina. Mírně vlhká. Nemá rád vlhkostní extrémy přílišnou vlhkost ani dlouhodobé vyschnutí. Povrch doporučujeme mulčovat. Hnojení: 1x ročně na jaře hnojivem na živé ploty. První hnojení teprve až jsou rostliny vzrostlé. Výška: 4 – 6 metrů ŠÍŘKA: 1 – 1,5 metru RŮST: Spíše pomalý, štíhlý, kuželovitý, kompaktní, vzpřímený JEHLIČÍ: Nové přírůstky jsou jasně zelené až žlutozelené a tento odstín si drží až do zimy, kdy lehce zezlátne. Vnitřek keře je tmavší. ŘEZ Od jara do konce léta. Neřežte do starého dřeva. ZIMA. Plně mrazuvzdorný
Nedávno zobrazené