Tavola kalinolistá Panther
Tavola kalinolistá Panther
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Tavola kalinolistá Panther

Physocarpus opulifolius Panther - Objednací číslo 3310241
Počet kusů v balení:1 ks
Okrasný keř dorůstající do výšky cca 1,5m. Roste kompaktně a hustě. Listy jsou nápadné, červenohnědé, trojlaločné, vykrajované opadavé. Květy drobné, bílorůžové v polokulovitých květenstvích, rozkvétá v červnu. Vysazujte na slunné až polostinné stanoviště do propustné, vlhké půdy s mírně kyselým pH. Řez není zpravidla nutný. Uplatní se ve skupinové výsadbě, zejména s rostlinami s kontrastní barvou listů. Plně mrazuvzdorná.
775,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Barva růžová
Výška dospělé rostliny 150-200 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné - kvůli vybarvení listů, roste ale i na polostinném stanovišti. PŮDA: Běžná zahradní zemina, tavola je na půdu velmi nenáročná HNOJENÍ: Podle potřeby je možné přihnojit hnojivem pro okrasné dřeviny, případně na jaře přidat kompost. ZÁLIVKA: Podle potřeby a povětrnostních podmínek VÝŠKA: cca 1,5 metru ŠÍŘKA: cca 1,5 metru LISTY Nápadné, červenohnědé, trojlaločné, vykrajované, opadavé KVĚTY: Červen, drobné, bílorůžové v polokulovitých květenstvích ŘEZ: není nutný, rostlina se sama dobře a hustě větví. Pokud je řez potřeba, provádějte ho od jara do začátku léta. ZIMA: Mrazuvzdorný a opadavý keř. Mladé rostliny je třeba dobře chránit před mrazem chvojím.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené