Dřín japonský Flower Tower
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Dřín japonský Flower Tower

Cornus kousa Flower Tower - Objednací číslo 3310250
Počet kusů v balení:1 ks
Opadavý keř vzpřímeného sloupovitého vzrůstu, který dosahuje v dospělosti výšky až 4 m a šířky cca 1 m. Kvete v květnu a v červnu bílými listeny, které mají ve svém středu drobné květy. Na podzim je keř dekorativní svými listy, které mění barvu až do šarlatově červené barvy. Vysazujte do kypré, výživné a mírně kyselé půdy na slunné až polostinné stanoviště. Půda by měla být stále mírně vlhká, nemá rád přemokření ani sucho. Opadavý, mrazuvzdorný. Mladé rostliny doporučujeme chránit zakrytím. Dodáváme cca 50 cm vysoké rostliny v kontejneru.
1965,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Barva bílá
Výška dospělé rostliny 400 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné PŮDA: Kyprá, výživná, mírně kyselá. Povrch půdy doporučujeme mulčovat, pomůže udržet vlhkost v půdě. ZÁLIVKA: Podle povětrnostních podmínek, substrát udržovat mírně vlhký. Starší rostliny po zakořenění snesou i sušší stanoviště. KVĚTY: Květen - červen Drobné, jednoduché a nenápadné, obklopené výraznými bílými listeny. PLODY: Červené, podobné malinám, dekorativní. Jsou jedlé, ale mají silnou skořápku a proto jejich konzumaci nedoporučujeme. VÝŠKA: 4 metry. ŠÍŘKA: 1 metr LISTY: Vejčité, mírně zvlněné. Sytě zelenou barvu, na podzim před opadáním se zbarvují do červena. RŮST: Vzpřímený, úzký, sloupovitý ZIMA: Mrazuvzdorný, mladé rostliny doporučujeme chránit chvojím.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené