Kletter Star, pnoucí růže
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Kletter Star, pnoucí růže

Rosa hybrid 'Kletter Star' - Objednací číslo 2223061
Počet kusů v balení:1 ks
Ohnivě červené květy, neúnavně kvete až do prvních mrazíků. Kvete červenec – říjen, výška cca 3 – 4 m. Dodáváme s volnými kořeny.
165,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: září střed - dubna konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu červen, červenec, srpen, září, říjen, listopad
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby září střed - dubna konec
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 100
Barva červená
Výška dospělé rostliny 300-400 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné, polostinné, teplé, chráněné před větrem. Pokud je to možné vyhněte se chladnému a přemokřené stanovišti. PŮDA: Propustná, výživná, hlinito-písčitá, mírně vlhká VÝSADBA: Růži zasaďte tak, aby roub byl 5 cm pod povrchem půdy. Po výsadbě důkladně zalijte. Výsadbová jáma by měla mít rozměr zhruba 30x30cm. Jedná se pnoucí růži, která potřebuje pro svůj růst oporu. Doporučujeme ji k růži umístit již při výsadbě. HNOJENÍ: Dlouhodobě působícím hnojivem, hnojivem na růže nebo při pěstování v nádobě tekutým hnojivem. Dlouhodobě působící hnojivo pouze 1x na jaře Hnojivo na růže 1x na jaře a 1x v polovině července Tekuté hnojivo začínáme 1x týdně na jaře od srpna již více nepřihnojujeme, aby dřevo stačilo do zimy vyzrát. VÝŠKA: 300 - 400 cm. ŠÍŘKA: 50 - 100 cm. LISTY: Sytě zelené, lesklé. KVĚTY: červen – říjen. Jasně červené. ŘEZ: Pnoucí růže se běžně nestříhají. Pro omlazení pnoucí růže ustřihněte jeden či dva hlavní stonky přímo u základny, a to asi 20 cm nad zemí. Řez provádějte nejdříve ve 3 roce pěstování růže. Během vegetačního období pravidelně odstraňujte odkvetlé květy. ZIMA: Oblast u kořenů přihrňte do výšky cca 15 cm zeminou, kůrou nebo listím. Nadzemní část zakryjeme chvojím.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené