Hvozdík Merci Fleuri (3)
Hvozdík Merci Fleuri (3)
Hvozdík Merci Fleuri (3)
     
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Hvozdík Merci Fleuri (3)

Dianthus plumarius - Objednací číslo 1170707
Počet kusů v balení:3 ks
Hvozdík karafiát obohatí každou skalku, zídku, záhon nebo květináč. Kvete bohatě a dlouho. Dobře odolává vysokým teplotám a suchu. Listy a stonky mají modrozelenou barvu. Květy jsou jednoduché, červené. Vysazujte na slunné stanoviště do nepříliš výživné půdy. Odkvetlé květy pravidelně odstraňujte, podpoříte tím tvorbu nových poupat a prodloužíte dobu kvetení. Dorůstá do výšky 20 cm a šířky kolem 30 cm. Mrazuvzdorný, doporučujeme chránit zakrytím.
298,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu duben, květen, červen, červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Barva červená
Výška dospělé rostliny 20-25 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné PŮDA: Běžná zahradní zemina, preferuje lehčí, písčitém dobře odvodněné půdy. Neutrální až mírně zásadité pH (mezi 7 a 9). Nemá rád příliš vlhké podmínky. Jakmile dostatečně zakření, dobře snáší i déle trvající sucho. HNOJENÍ: Podle potřeby hnojivem na trvalky (respektovat dávkování na obalu). VÝŠKA: cca 20 cm ŠÍŘKA: cca 30 cm RŮST: Kompaktní. KVĚTY: Jednoduché, červené. Kvete od května do června. ŘEZ: Odkvetlé květy pravidelně odstraňujte, podpoříte tím tvorbu nových poupat a prodloužíte dobu kvetení. ZIMA: Mrazuvzdorný, rostliny doporučujeme chránit zakrytím, zejména kvůli nadměrné vlhkosti v zimním období. Na jaře odstraňte suché, nebo poškozené části rostliny.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené