Boskova lahvice hrušeň, kontejner
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Boskova lahvice hrušeň, kontejner

Pyrus comm. - Objednací číslo 4480886
Počet kusů v balení:1 ks
Hrušeň poskytující pravidelnou a hojnou úrodu, sklizeň od konce září, tzv. „Alexandrova” hruška. Plody konzumovatelné od října do ledna mají vynikající kvalitu. Dužina plodů je jemná, bílé barvy, sladce nakyslá, příjemné chuti. Dárci pylu: Clapp favorit, Viliamsova, Hardyova máslovka.
456,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

STANOVIŠTĚ: chráněné, slunné, teplé. Chladné a vlhké počasí v týdnech před dozráním by mohlo negativně ovlivnit kvalitu plodů – lepší je suší, než vlhké stanoviště. Potřebuje opěrnou tyč Pozor na rez hrušňovou! Rez hrušňová je významnou chorobou hrušní a jalovců v těch lokalitách, kde jsou oba hostitelé od sebe v blízkosti do 150 až 200 metrů. PŮDA: hluboká, bohatá na živiny, humózní, nesmí obsahovat vápník HNOJENÍ: oblast u kořenů ponecháme nezatravněnou, přidáme kompost a zamulčujeme – u půd velmi chudých na živiny přihnojíme v květnu/červnu rohovou nebo kostní moučkou VÝŠKA: 3 – 4 m PROSTOR: asi 4 - 5 m RŮST: slabý, tvoří pyramidovou korunu KVĚTY: duben/květen – potřebuje dárce pylu, není samosprašná PLODY: Od konce září. Dužina je jemná, bílá, sladce nakyslé, příjemné chuti. Při bohaté úrodě přihnojíme koncem června, jinak zůstanou plody malé. Plody konzumovatelné od října do ledna. OPYLOVAČ: Clapp favorit, Viliamsova, Hardyova máslovka ŘEZ: měl by být proveden odborně ZIMA: mrazuvzdorná.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené