Csengődi višeň, v kontejneru
Csengődi višeň, v kontejneru
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Csengődi višeň, v kontejneru

Prunus cerasifera - Objednací číslo 4422869
Počet kusů v balení:1 ks
Odrůda odolná vůči houbovým chorobám. Hojná úroda i bez postřiku! To je velká výhoda, protože pokud nejsou višně ošetřovány postřikem, úrodu zpravidla ničí moniliózy. Tvrdá dužnina tmavě vínové barvy, se zbarvující šťávou. Dozrává v polovině června. Samosprašná. Dodáváme v kontejneru.
527,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Vysazovací vzdálenost (cm) 300
Doba zrání červen střed
Výška dospělé rostliny 300-400 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné PŮDA: hluboká, humózní – kvalitní zahradní zemina HNOJENÍ: Na jaře hnojivem pro ovocné stromy (dbát na dávkování) VÝŠKA: zhruba 3 metry POTŘEBA MÍSTA: 4 metry RŮST: Středně silný, kompaktní KVĚTY: duben První květy resp. plody jsou možné už od 2. roku po zasazení. Tato odrůda plodí na víceletém dřevě. PLODY: Tmavě červené, středně velké, šťavnaté DOBA SKLIZNĚ: Dozrává v polovině srpna ŘEZ: Protože třešeň plodí na víceletém dřevě, postačí zkrátit nové výhony PODZIM / ZIMA: odolná proti zimě Při kořenech mulčovat (listím nebo posekanou trávou)
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené