Germersdorfská třešeň, kontejner
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Germersdorfská třešeň, kontejner

Prunus avium - Objednací číslo 4481876
Počet kusů v balení:1 ks
Velkoplodá, křupavá třešeň, dozrávající od poloviny července. Velké, lesklé plody tmavě červené barvy mají příjemnou sladkokyselou chuť. Není samosprašná vhodnými opylovači jsou např odrůdy: Linda, Van.
541,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 350
Doba zrání červenec střed
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 300-500 cm
STANOVIŠTĚ: slunné. PŮDA: propustná, kyprá, výživná, zamezit přemokření. HNOJENÍ: 1x na jaře hnojivem na ovocné dřeviny VÝŠKA: 3 - 5 m POTŘEBA MÍSTA: cca 3 - 4 metry Růst je bujný, koruna je částečně převislá. ŘEZ: V prvních letech po výsadbě se na jaře provádí tzv. výchovný (tvarovací) řez. V koruně ponechte tři až čtyři základní větve a terminál. V pozdějších letech je vhodné po sklizni strom prosvětlovat. Dále odstraňujte suché, poškozené a křížící se větve. KVĚTY: první květy v 2. – 3. roce po vysazení Není samosprašná, vhodnými opylovači jsou např odrůdy: Linda, Van. DOBA ZRÁNÍ: 4. - 5. třešňový týden, 2. polovina července PLODY: Velké, kulaté, tmavě červené – chrupky. ZIMA: Mrazuvzdorná, oblast kolem stromů mulčovat TIP: Ke stromu přidáme opěrný kůl, který ponecháme tak dlouho, dokud rostlina nevytvoří silný kmen.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené