Érdi bőtermő višeň, kontejner
Érdi bőtermő višeň, kontejner
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Érdi bőtermő višeň, kontejner

Prunus cerasus Érdi bőtermő - Objednací číslo 4482269
Počet kusů v balení:1 ks
Samosprašná odrůda višně dozrává v první polovině července. Plody jsou středně velké, jasně červené, šťavnaté se sladce navinulou chutí. Vhodná pro přímý konzum i ke zpracování. Plody nepraskají a jsou odolné proti monilióze. Nejlépe se jí daří v teplejších polohách. Dodáváme v kontejneru.
527,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: února konec - listopadu konec

Přijímáme objednávky!

Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby února konec - listopadu konec
Vysazovací vzdálenost (cm) 300
Doba zrání červen střed
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 300-400 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné. PŮDA: Hluboká, humózní – kvalitní zahradní zemina. HNOJENÍ: Na jaře hnojivem pro ovocné stromy (dbát na dávkování). VÝŠKA: Zhruba 3 metry. POTŘEBA MÍSTA: 4 metry. RŮST: Středně silný, kompaktní. KVĚTY: Duben První květy resp. plody jsou možné už od 2. roku po zasazení. PLODY: Tmavě červené, středně velké, šťavnaté. DOBA SKLIZNĚ: Dozrává v první polovině července. ŘEZ: V případě nutnosti po odplození nebo časně zjara. PODZIM / ZIMA: Odolná proti mrazu. Při kořenech mulčovat (listím nebo posekanou trávou).
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené