Feketics, višeň
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Feketics, višeň

Prunus cerasus - Objednací číslo 4482303
Počet kusů v balení:1 ks
Nová odolná raná odrůda. Plody jsou velké tmavě červené až černé barvy. Dužina je šťavnatá, sladkokyselá, aromatická. Vhodné pro přímou konzumaci i další zpracování. Vyšší odolnost proti nemocem, lze pěstovat bez postřiku.
395,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Doba zrání červen konec
STANOVIŠTĚ: Slunné. PŮDA: Humózní – kvalitní zahradní zemina. HNOJENÍ: Na jaře hnojivem pro ovocné stromy (dbát na dávkování). VÝŠKA: Zhruba 4 metry. POTŘEBA MÍSTA: 4 metry. RŮST: Středně silný, větve mohou být částečně převislé. KVĚTY: Duben, bílé, samosprašná. PLODY: Tmavě červené, středně velké až velké Dužina je pevná, šťavnatá, s jasně červenou šťávou. Vysoký obsah kyselin a cukru, lahodná chuť. Vhodné zejména na další zpracování. DOBA SKLIZNĚ: Dozrává koncem června. ŘEZ: Protože višeň plodí na víceletém dřevě, postačí zkrátit nové výhony. PODZIM / ZIMA: Odolná, plně mrazuvzdorná. Při kořenech mulčovat (listím nebo posekanou trávou).
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené